Heeft u bij het vergelijken van telefoons al eens gekeken naar de telefoons die OnePlus aanbiedt? Dit bedrijf is voor veel consumenten relatief onbekend, aangezien het zich pas enkele jaren op de telecommarkt bevindt. Het bedrijf werd eind 2013 opgericht en is gevestigd in China. Ondanks de beperkte naamsbekendheid van het merk, winnen de toestellen van OnePlus sterk aan populariteit. Enerzijds door de krachtige specificaties van deze telefoons. Anderzijds door de betaalbare prijs voor smartphones die door OnePlus worden aangeboden. Het merk richt zich met haar toestellen voornamelijk op het midden- en hogere segment. Al valt de prijs van een OnePlus telefoon niet te vergelijken met de prijzen die door Samsung en Apple gerekend worden.

OnePlus telefoon van hoge kwaliteit voor een lage prijs

Een goede reden om voor een OnePlus telefoon te kiezen, is de bijzonder scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding. Een gemiddeld toestel van OnePlus beschikt over een snelle processor, een groot intern geheugen en daarbij een prachtige camera. Kijk bijvoorbeeld eens naar de OnePlus 6T telefoon, welke een camera van 20 megapixels biedt. Dit is veel meer, dan het aantal megapixels wat de toestellen van Samsung en Apple hebben. Daarbij is deze OnePlus 6T aanzienlijk goedkoper dan de nieuwste iPhone of Samsung telefoon.

Houd er rekening mee dat het aanbod aan modellen van OnePlus telefoons enigszins beperkt is. Wanneer u op zoek bent naar een goedkopere telefoon dan de OnePlus 6T, zou u ook naar een refurbished telefoon van OnePlus kunnen zoeken. Dit is een tweedehands model, die uitgebreid gecontroleerd is door een externe partij. Vaak zit er op deze toestellen een garantie van zes tot twaalf maanden.

Losse OnePlus telefoon kopen of combineren met abonnement

Net als bij telefoons van Samsung, Apple en bijvoorbeeld LG, kunt u een telefoon van OnePlus los kopen of combineren met een abonnement. Door voor de combinatie met een abonnement te kiezen, betaalt u maandelijks een deel van de kosten voor het toestel af. Houd er rekening mee, dat er vaak een rente in rekening wordt gebracht bij een maandelijkse aflossing. Het kan zodoende voordeliger zijn, om een toestel los te kopen.