Home

Refurbished iPhone 7 plus: wat is het en wat zijn de voordelen?

De smartphonemarkt is constant in beweging en elke maand (om niet te zeggen elke week) worden er nieuwe modellen op de markt gebracht. Vaak weten mensen die op zoek zijn naar een nieuwe smartphone precies van welk merk en welk model ze zoeken. Helaas zijn de nieuwste modellen het duurste. Gelukkig kun je tegenwoordig ook een refurbished telefoon kopen. Neem bijvoorbeeld een refurbished iPhone 7 plus. In dit blog gaan we in op de voordelen van het aanschaffen van zo’n refurbished iPhone 7 plus.

Refurbished iPhone: wat is het eigenlijk?

Refurbished iPhones zijn telefoons die al gebruik zijn door iemand anders. Maar het kunnen ook telefoon zijn die om de een of andere reden is teruggestuurd naar de fabrikant. Vaak is er technische niets mis met de telefoons. Ze worden dan ook opnieuw te koop aangeboden, met een gereduceerd tarief. De iPhones kunnen worden teruggestuurd, eenvoudigweg, omdat de klant de aankoop toch niet ziet zitten. Tegenwoordig wordt vaak een proefperiode aangeboden en als het dan niet aan de wensen voldoet kan de telefoon worden terug gestuurd. Deze iPhones zijn dan ook eigenlijk gewoon nieuw. Maar het is ook mogelijk dat er iets mis is met de telefoon en de huidige gebruiker het niet waard vind om de telefoon te laten repareren. Hij kan de iPhone dan verkopen aan een partij die iPhone opknapt en daarna weer verkoopt. Vaak ook nog met een ruime garantieperiode.

Refurbished iPhone 7 Plus: de voordelen

Je hebt besloten om een nieuwe telefoon aan te schaffen, maar de allernieuwste iPhone is veel te duur. En de iPhone 7 Plus is je ook nu goed bevallen. Je gaat dan ook op zoek naar dit type iPhone. Nu sta je voor de keuze om een geheel nieuwe iPhone te kopen of een refurbished iPhone 7 Plus. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van deze laatste optie? We bespreken er vier:

Veel goedkoper dan een nieuwe

Dit is het meest logische voordeel: het aanschaffen van een refurbished iPhone 7 Plus is een stuk goedkoper dan een nieuwe. Het kan je zomaar 50% schelen. Dat is op een nieuwe prijs van € 499,- toch al gauw een besparing van € 250,-.

Gecontroleerd op mankementen

Een refurbished iPhone wordt voor verkoop eerste helemaal gecontroleerd en getest. Blijkt de iPhone mankementen te hebben die niet repareerbaar zijn, dan zal de iPhone ook niet worden ingekocht. Hierdoor weet je dat de iPhone die jij koopt geen grote mankementen heeft gekend.

2 jaar garantie

Bij de meeste aanbieders van refurbished iPhones krijg je twee jaar garantie op de aangekochte refurbished iPhone 7 Plus. Dit is al langer dan je krijgt bij Apple zelf. Hier krijg je maar een jaar garantie. Dit is natuurlijk gunstig voor jou, omdat je op deze manier weet dat als er iets mankeert aan jouw telefoon je terug kan naar de verkoper. Dit geeft alleen maar meer zekerheid.

Je draagt bij aan een duurzame wereld

Door te kiezen voor een refurbished iPhone 7 Plus draag je ook nog eens bij aan een duurzamere planeet. Door dat jij een refurbished iPhone koopt, voorkom je dat deze op de afvalberg beland. Daarnaast als meer mensen net als jij een refurbished iPhone kopen, hoeven er minder nieuwe telefoons gemaakt te worden. Hierdoor hoeven er minder zeldzame grondstoffen gewonnen te worden en gebruikt te worden.

Het kopen van een refurbished iPhone, welk model dan ook, heeft vergeleken met een nieuwe vele voordelen.

Waarom Apple het meeste gebruikt wordt door jongeren

Er zijn veel toptelefoons op de markt verkrijgbaar. Een mooie Samsung S10, Oppo of bijvoorbeeld een goed Sony toestel. Het zijn toestellen welke gebruik maken van Android. Het is het besturingssysteem van het toestel. Daarnaast zijn er ook de Apple toestellen. Ze werken op basis van het iOS besturingssysteem van Apple zelf. Het zijn mooie toestellen waar veel jongeren voor kiezen. Waarom kiezen jongeren liever voor een Apple dan een Android toestel? We leggen het graag uit. 

 

Uniek en stijlvol 

 

De toestellen van Apple zijn zeer mooi. Het zijn telefoons welke naast hun schoonheid ook zeer praktisch en sterk zijn. Het is een toestel wat lang meegaat. De batterijen zijn goed en daarnaast is het prettig om met het iOS systeem te werken. Zeker als je al een Apple hebt gehad is het fijn om opnieuw weer een Apple te kopen. Voor jongeren is het een waar statussymbool. Het is de reden waarom men een Apple iPhone kiest. We begrijpen het goed. Naast de iPhone is er ook nog de iPad. Het is erg prettig om hier gebruik van te maken. 

 

Sterk en met veel service

 

Het is ook fijn om volop service te krijgen. Er is een groot netwerk van dealers om je te helpen als er wat met het toestel is. Het is trouwens ook prettig om gebruik te maken van de verschillende apps in de Apple store. Het maakt het gebruik van de iPhone nog gemakkelijker. 

 

Reparaties

De iPhone repareren bij een breuk in het scherm of een probleem met de batterij gaat snel en eenvoudig. Het is ook prettig om te weten dat er verschillende servicepunten zijn welke een zeer aantrekkelijk tarief hanteren. Het vervangen van een gebroken scherm is daarmee betaalbaar. Het is altijd goedkoper dan het kopen van een nieuw toestel.

Welk telefoonabonnement kies je en wat zijn de voordelen

Je kent het wel. Heb je eindelijk een telefoon gekozen na dagen zoeken, moet je nog een geschikt telefoonabonnement uitkiezen. Van prepaid tot sim only of een telefoonabonnement met toestel. Er zijn enorm veel opties en het kan lastig zijn om een keuze te maken. Daarom  hebben zetten we in dit artikel de voordelen per abonnement op een rij.

Herlaadkaart

Veel mensen denken dat het niet meer mogelijk is om een herlaadkaart te kopen. Gelukkig is dit nog steeds mogelijk. Het voordeel van een herlaadkaart is dat je een goede inzicht hebt in je kosten.  Je betaalt een bepaald bedrag en kan hiermee bellen en smsen. Als het op is kan je niet meer bellen of smsen en moet je een nieuwe kopen.   Daarnaast is het mogelijk om met prepaid ook een internetbundel aan te schaffen waardoor je kan whatsappen en gebruik kan maken van o.a social media.  Ander voordeel is dat je niet vast zit aan een contract zoals bij sim only en een telefoonabonnement met toestel. Er zijn verschillende websites die de verschillende providers die herlaadkaarten aanbieden met elkaar vergelijken.

Telefoonabonnement met toestel

Een voordeel van een telefoonabonnement met toestel is dat je vaak kan kiezen uit de nieuwste en populaire modellen. Dit is uiteraard wat veel mensen graag willen. Daarnaast hoef je niet elke keer online te betalen om je telefoon op te waarderen en kan je gemakkelijk je abonnement naar boven bij stellen. Nadeel van een telefoonabonnement met toestel is dat je wel vast zit aan een 1-jarig of 2-jarig contract en je dus maandelijks een vaste kostenpost hebt. Ook als je op vakantie gaat naar het buitenland en je niet van plan bent om veel gebruik te maken van je telefoon heb je dezelfde kosten als wanneer je wel veel gebruik maakt van je telefoon.

Goede website voor mobiele gebruikers steeds belangrijker

Mobile first! Steeds meer mensen surfen, vooral via de smartphone, op het internet. Voor ondernemers betekent dit dat er een mobielvriendelijke website geboden moet worden. Google heeft al de Mobiel First Index en beschik jij straks als ondernemer niet over een geoptimaliseerde website voor mobiel dan breek je online echt geen potten meer.

Snelheid en een logische website

Al meer dan de helft van gebruikers zoekt via de tablet of smartphone op internet en dat getal zal alleen maar verder groeien. Dit betekent automatisch ook dat de consument steeds meer via de smartphone bestelt. Voor ondernemers betekent dit dat er mobiel dezelfde service moet worden geboden als dat voor de desktop het geval is. Een te lange laadtijd van je website is killing, dan klikt de consument meteen weg. Ook mobiel lever je snelheid en een logische website. Juist met de mobiele devices wordt nog eerder weg geklikt dan op de desktop en steeds meer ligt de prioriteit bij mobiel. Dat betekent simpelweg dat de website voor mobiele gebruikers ook in alle opzichten geoptimaliseerd moet zijn.

Onzichtbaar voor andere gebruikers

Mobiel wordt vaak gekozen voor een (adaptive) responsive website, iets dat ook wordt geadviseerd door Google. Maar: de ontwikkelingen wat betreft websites en mobiel volgen elkaar in razendsnel tempo op. Zaak dus dit bij professionals neer te leggen. Iets anders: veel mensen maken zich toch wel zorgen nu alles zich meer en meer richting mobiel lijkt te verplaatsen. Hoe veilig is alles nog en hoe veilig ben je zelf nog online? Of kijken de mensen gemakkelijk met je mee? Wil je ook dit probleem tackelen en veilig online actief zijn en wil je veilig gegevens kunnen versturen?  Dan is een goede vps een optie. Je surft dan via een andere server en blijft onzichtbaar voor andere gebruikers en voor mensen die minder goede bedoelingen hebben. Verstandig dus om je daar eens goed over te laten informeren.

 

Telefoon abonnement bij T-Mobile verlengen

Loopt jouw mobiele telefoon abonnement bij T-Mobile binnenkort af of wil je jouw T-Mobile abonnement verlengen? Ben jij aan het speuren naar een nieuw abonnement of ben je dit aan het overwegen? Kort gezegd, weet je nog niet zeker wat je wilt? Dan kan het handig zijn om dit artikel te lezen. Met dit artikel kunnen eventuele twijfels ontnomen worden en zekerheid geboden worden waarom je abonnement bij T-Mobile verlengen een verstandige keus is.

Waarom abonnement bij T-Mobile verlengen?

Je verlengt altijd zonder extra kosten te hoeven betalen. Is je bundel bijvoorbeeld op? Dan kun je online blijven zonder bij te betalen, echter zal de werkingssnelheid wel lager zijn. Naast dat heb je abonnement vrijheid. Merk je dat je een abonnement hebt afgesloten waarbij je te veel of te weinig data krijgt? Dan kun je dit maandelijks aanpassen. Ga je bijvoorbeeld aankomende maand op vakantie en verwacht je meer data nodig te hebben dan je deze maand zal gebruiken, dan kun je het omhoog bijstellen. De maand erop kun je het gewoon weer omlaag bijstellen. T-Mobile werkt dus erg flexibel en wat vrijheid zorgt voor een prettige samenwerking tussen bedrijf en particulier. Als derde reden is T-Mobile nu al voor het derde jaar op rij als beste uit te test gekomen van het snelste netwerk van Nederland.

Handige controletool

Op de website van T-Mobile staat een tool geplaatst, op de webpagina van mobiel abonnement verlengen, waar jij jouw mobiele nummer in kunt voeren om te zien welke mogelijkheden er zijn voor jou. Dit sprekende over je abonnement bij T-Mobile verlengen. Zo kun je dus op gemakkelijke wijze een check uitvoeren of jij eventueel vandaag nog zou kunnen verlengen. Als je deze check uitvoert zul je naar een andere webpagina herleid worden. Hier staat dat je als klant klantenvoordeel krijgt. Zo krijg je maandelijks T-Mobile korting voor bestaande klanten en mogelijk ook extra data. Dit is wel afhankelijk van het abonnement wat je hebt afgesloten.

Verschillende abonnementen die passen bij ieder profiel

T-Mobile biedt twee verschillende abonnementen aan. Eén daarvan is een abonnement inclusief telefoon. Hierbij krijg je de keuze voorgeschoteld uit diverse aantallen GB in binnen- en buitenland. Daarnaast heb je een keuzemogelijkheid uit verschillende aantallen belminuten en krijg je onbeperkt SMS. Het gehele abonnement is geldig in alle Europese landen. Dit alles word je aangeboden voor slechts €10,- per maand. Dit bedrag is exclusief toestelbetaling. Belangrijk is wel om rekening te houden met een aantal factoren. Zo is de vermelde prijs in combinatie met een 4G-abonnement met een duur van 2 jaar. Daarnaast komt er nog eens €25,- aansluitingskosten bij. Als laatste wordt er thuiskopieheffing van €5,69 gerekend voor nieuwe toestellen.

Een tweede abonnement wat aangeboden wordt is het T-Mobile abonnement sim only. Hierbij heb je dezelfde keuzemogelijkheden als bij het abonnement met telefoon, maar behoud je je eigen mobiele telefoon.

Kortom, T-Mobile werkt flexibel en geeft veel vrijheid. Je krijgt als klant een hoop inzicht en duidelijk overzichten voor jouw mogelijkheden betreft je abonnement bij T-Mobile verlengen te zien door simpelweg in te loggen op My T Mobile of een nummer check te doen. Ze bieden goede service en de klanten krijgen veel voor een scherpe prijs. Alleen dit maakt je abonnement bij T-Mobile verlengen het meer dan waard. Voor meer informatie over het verlengen van je T-Mobile abonnement kun je terecht bij GSMWEB.nl.

Welke nieuwe telefoon past het best bij jou?

De beste mobiele telefoons die voor de hand liggen zijn natuurlijk de Samsung Galaxy en de Apple iPhone; dit zijn echter wel de duurste. De topmodellen (respectievelijk de Galaxy s10 en de Iphone Xs) lopen al snel op tot meer dan duizend euro. Van andere merken, zoals Huawei, OnePlus en Motorola, zijn er nu in 2019 veel betaalbaardere goede smartphones te koop. Met de volgende tips weet jij welke telefoon het best bij jou past ook zijn er websites die de Beste sim only’s met elkaar vergelijken.

Kracht en uitstraling

De krachtigste telefoons die op dit moment verkrijgbaar zijn, zijn de Samsung Galaxy s10 en de IPhone Xs. Zo heeft de IPhone Xs de ‘Slimme A12 Bionic-chip’. Dit is de slimste en krachtigste chip in een smartphone vandaag de dag. En de Samsung Galaxy s10 de beste camera die enorm dicht in de buurt komt van een gewone fotocamera. Daarnaast zijn deze telefoons ook wel een teken van klasse, het zijn telefoons met uitstraling. Dit alles komt natuurlijk wel met een bepaalde prijs. Zo is de Iphone Xs €1159,- en is de Samsung Galaxy s10 €899,-.

Middenklasse

Zijn de Galaxy en IPhone iets wat aan de dure kant voor jouw portemonnee, wat overigens heel logisch is. Zijn er toestellen die ook krachtig zijn maar met wat betaalbaarder. Zo heb je de OnePlus 6T en Huawei P20 die beide sterke specificaties hebben maar zichzelf op een lager prijsniveau plaatsen. Beide hebben dan ook niet de ‘wow-factor’ van de IPhone en de Samsung Galaxy. Maar wel Face ID, Infinity screen en een goede camera.

Lowbudget

Dat relatief goedkope telefoons nog steeds uitstekende telefoons kunnen zijn verbaasd sommige mensen toch. Want is de telefoon geen €500,-+ dan zal ie niet zo goed zijn. Maar de hoge prijs zit ‘m vaak in details, zoals die halve seconde die je telefoon sneller een app opent. Er zijn echter prima Lowbudget telefoons Motorola Moto G6 en Xiaomi Mi A2 (€165,- en €181,-) zijn goede voorbeelden beide telefoons hebben een groot scherm, goede camera maar worden bijvoorbeeld in massa’s verscheept waardoor ze goedkoper zijn en zijn minder krachtig dan de Iphone en Samsung.

Kies het telefoonabonnement dat bij jou past

De aanschaf van een nieuwe telefoon gaat gepaard met het afsluiten van een telefoonabonnement of het aanvragen van een prepaid simkaart. Waar men in het verleden vrijwel altijd voor een prepaid simkaart koos, kiest men tegenwoordig vaker voor een mobiel abonnement met toestel. Bij zo’n abonnement betaal je maandelijks een deel van het toestel af, zodat je deze aan het eind van de contractperiode mag houden. Mocht je voor een van de nieuwste telefoons kiezen, dan kan het noodzakelijk zijn om vooraf een aanbetaling te doen. De hoogte van deze aanbetaling is afhankelijk van de waarde van het toestel en je maandelijkse lasten voor het abonnement.

Verschillende soorten telefoonabonnement

Telefoonabonnementen worden in verschillende vormen aangeboden. Een prepaid simkaart is geen abonnement, omdat je hierbij enkel tegoed verbruikt als je belt of sms’jes verstuurt in een maand. Mocht je de telefoon een maand niet gebruiken, dan betaal je hier geen kosten voor. Dit zou wel het geval zijn, wanneer je een toestel combineert met een mobiel abonnement of een sim only bundel. Welke van deze abonnementen het beste bij je past, is van verschillende factoren afhankelijk.

Tip: maak voor het afsluiten van een abonnement een handig overzicht voor jezelf, met het verbruik van belminuten, sms’jes en mobiele data uit de afgelopen jaren.

Sim only bundel of telefoonabonnement

Bij een telefoonabonnement combineer je de aflossing van een toestel met het verbruik van belminuten en mobiele data. In het geval van sim only bundels schaf je geen toestel af op basis van een maandelijkse aflossing. Je betaalt daardoor alleen voor het verbruik van belminuten, mobiele data en sms’jes. Op internet vind je handige vergelijkingstools, waarmee je heel eenvoudig het voordeligste abonnement kunt vinden. Vaak kun je een abonnement direct afsluiten vanuit zo’n vergelijkingstool. Voor welk type abonnement kies jij?

Welk telefoonabonnement past het beste bij jou?

Wanneer je een nieuwe telefoon aanschaft ben je er nog niet met alleen de telefoon. De echte potentie van een mobiel apparaat wordt pas ontgrendeld wanneer deze gekoppeld is met een abonnement zodat je buiten de deur kan internetten, bellen en sms-en. Maar welk abonnement is het meest geschikt voor jou? Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden op het gebied van telecom dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Hier onder zijn er 3 opgesomd die wellicht bij jou passen.

Maandelijks abonnement

Bij deze abonnement vorm betaal je per maand een vast bedrag voor een aantal MB’s, belminuten en sms’jes. Meestal heeft dit contract een duur van 2 jaar. Veel van deze abonnementen zijn ook af te sluiten in combinatie met een mobiel. Zo betaal je een extra bedrag per maand en krijg je een mobiel apparaat erbij. Dit is veruit de meeste populaire optie omdat je dan voor relatief minder een mobiel kan aanschaffen. Los kosten deze meestal boven de 500 euro, maar dit kan ook oplopen tot soms wel 1200 euro.

Prepaid simkaart

Met een prepaid simkaart betaal je precies voor wat je nodig hebt. Deze kan je simpel online bestellen of bij verschillende verkooppunten halen, zoals je plaatselijke supermarkt. Met prepaid zet je een bepaald bedrag op je kaart en hier mee kan je dan internetten bellen of sms-en. Wel zo handig wanneer je niet aan een vast contract wilt zitten of nog een telefoon hebt die het uitstekend doet. Ook het opladen van je prepaid kaart kan online of bij een plaatselijk verkooppunt.

Sim Only

Met Sim Only zit je wel vast aan een contract maar krijg je wel per maand een vast aantal internet MB’s en belminuten. Dit is ook weer handig wanneer je geen zin hebt om zelf op te laden, maar je wel al een prima telefoon op zak hebt.

Veilig internetten op mobiel in het buitenland

VPN

Je kent het wel. Je bent aangekomen op je vakantiebestemming en wil het thuisfront melden dat je veilig aangekomen bent en dat alles goed met je gaat. Je bekijkt welk open WIFI netwerk er beschikbaar is en verbind met het netwerk. Echter, er zijn veel gevaren aan het gebruik maken van een open Wifi verbinding. deze zullen in dit artikel worden besproken.

 

Gevaren van een open Wifi netwerk

Er zijn veel gevaren aan het gebruik maken van een open Wifi netwerk. Allereerst bestaat de kans dat hackers je kunnen aanvallen en bij je gegevens kunnen komen.  Met een open wifi verbinding kost het hackers namelijk heel weinig moeite om toegang te krijgen tot het apparaat waarmee jij gebruik maakt. Hackers kunnen tussen de verbinding tussen jou en een wifi netwerk gaan zitten. Hierdoor communiceer je met je apparaat dus niet een hotspot, maar direct naar de hacker. Zo kan het zomaar voorkomend dat wanneer jij gebruik maakt van een open Wifi netwerk in het buitenland, hackers bij je bankgegevens kunnen komen en jij binnen een aantal minuten geen geld meer op je rekening hebt staan. Dit is natuurlijk niet prettig als je aan het genieten bent van je vakantie.

Er zijn ook apparaten die automatisch verbinding maken met een open Wifi netwerk in de omgeving. Hierdoor heb je zelfs geen handeling verricht, maar loop je wel veel risico. Gelukkig kan je het automatisch verbinding met een netwerk uitzetten op je telefoon. Daarnaast is er nog een oplossing die je beschermen tegen de gevaren van een open Wifi netwerk.

Maak gebruik van een VPN

Gelukkig is er een manier waardoor je wel gebruik kan maken van een open Wifi netwerk zonder dat je de gevaren hebt. Dit kan namelijk met een VPN verbinding. VPN staat voor virtual private network. Zoals de naam al doet vermoeden is een VPN verbinding een beveiligde verbinding tussen een apparaat en een netwerk. Met een VPN verbinding komt er dus een schakel tussen. Alle data wordt via een VPN verbinding omgeleid en dit zorgt ervoor dat niemand weet wat jij op het internet aan het doen bent en dat niemand bij je gegevens kan komen. Hierdoor kan je met een gerust hart gebruik maken van een open Wifi netwerk in het buiteland.

Je kan niet zomaar gebruik maken van een  VPN verbinding. Deze moet je namelijk afsluiten bij een VPN provider. Er zijn verschillende VPN providers.  Een populaire en goede VPN provider is Nordvpn. Deze provider is al enige tijd een betrouwbare VPN aanbieder. De verbinding met NordVPN zijn bovendien altijd erg snel. Hierdoor kan je snel en veilig  gebruik maken van internet op je telefoon.