Nieuws

Welk telefoonhoesje past bij jou?

Telefoonhoesjes zijn niet alleen maar een fashion statement. Ze bieden bescherming voor je telefoon en voorkomen krassen, barsten en andere beschadigingen. Helemaal als je een nieuwe telefoon koopt, is een hoesje een onmisbare gadget voor jouw telefoon. Wil je weten welke hoesjes beschikbaar zijn voor jouw telefoon? Google dan op de naam van je telefoon en hoesje, zoals bijvoorbeeld A34 Samsung hoesjes, zo vind je in een keer alle opties voor jouw telefoon merk. Ben je benieuwd welke functionaliteiten hoesjes allemaal kunnen vervullen? En welk hoesje het beste bij jouw behoeften past? Lees dan snel verder.

Hoesjes met pasjes erin

Hoesjes met vakjes voor pasjes zijn handig voor mensen die graag alles bij elkaar willen houden. Je kunt je telefoon en pasjes bij elkaar bewaren, zodat je niet nog een aparte portemonnee hoeft mee te nemen. Deze hoesjes zijn vaak gemaakt van leer of kunstleer en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Hoesjes die extra valbestendig zijn

Voor mensen die vaak hun telefoon laten vallen, zijn extra valbestendige hoesjes een goede keuze. Deze hoesjes hebben een schokabsorberende laag die de impact van een val kan verminderen. Sommige van deze hoesjes hebben ook verhoogde randen rond het scherm, zodat je telefoon minder snel op het scherm landt.

Waterproof hoesjes

Als je veel tijd doorbrengt bij het zwembad of op het strand, is een waterproof hoesje een must-have. Deze hoesjes beschermen je telefoon niet alleen tegen waterschade, maar ook tegen stof en vuil. Sommige hoesjes hebben ook een drijvend ontwerp, zodat je telefoon niet naar de bodem zinkt als hij in het water valt.

Hoesjes met batterij

Als je vaak onderweg bent en je telefoon veel gebruikt, kan een hoesje met een ingebouwde batterij een goede oplossing zijn. Deze hoesjes bieden niet alleen bescherming voor je telefoon, maar zorgen er ook voor dat je batterij langer meegaat. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je telefoon halverwege de dag uitvalt.

Hoesjes met standaard

Als je graag video’s kijkt op je telefoon of regelmatig videochats voert, is een hoesje met een standaard handig. Dit type hoesje heeft een ingebouwde standaard die je kunt uitklappen, zodat je je telefoon rechtop kunt zetten. Zo hoef je je telefoon niet de hele tijd vast te houden en kun je je handen vrij hebben.

Portemonnee hoesjes

Als je liever een portemonnee en telefoonhoesje in één hebt, dan zijn er hoesjes met een uitklapbare voorkant. Aan deze voorkant zitten vakjes voor pasjes en geld, zodat je alles bij elkaar kunt houden. Sommige van deze hoesjes hebben ook een afneembare telefoonhouder, zodat je alleen je telefoon kunt meenemen als je dat wilt.

Wat zijn Projectschermen en hoe kunnen ze uw bedrijf helpen?

Projectschermen zijn een steeds populairder hulpmiddel geworden in de bedrijfswereld. Of u nu een klein bedrijf bent dat zijn workflow probeert te beheren of een groot bedrijf dat op zoek is naar een manier om de voortgang te volgen, projectschermen zijn een hulpmiddel van onschatbare waarde. Maar wat zijn ze precies en hoe kunnen ze uw bedrijf helpen? Laten we de antwoorden onderzoeken 

 

Wat is een projectscherm? 

Een projectscherm is een visuele weergave van alle taken die bij een bepaald project horen. Het toont elke taak in zijn eigen kader met informatie zoals vervaldata, notities en statusupdates, zodat alle betrokkenen gemakkelijk kunnen zien waar het project op elk moment staat. Het gebruik van projectschermen maakt het voor teams gemakkelijk om samen te werken aan projecten, omdat iedereen toegang heeft tot dezelfde informatie. Dit zorgt voor een efficiëntere communicatie over taken, tijdlijnen en deadlines 

 

Hoe kunnen projectschermen uw bedrijf helpen? 

Het gebruik van projectschermen kan ongelooflijk voordelig zijn voor bedrijven van elke omvang. Om te beginnen verminderen ze de risico’s door leidinggevenden te voorzien van real-time gegevens over hun projecten, zodat ze op de hoogte blijven en sneller betere beslissingen kunnen nemen. Bovendien helpen ze projecten op schema te houden door ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de voortgang die wordt geboekt en wanneer taken moeten worden voltooid. Ten slotte verbeteren ze de samenwerking tussen teams door het voor teamleden gemakkelijker te maken om met elkaar te communiceren over wat er moet gebeuren en wanneer dat moet gebeuren 

 

Conclusie 

Projectschermen zijn een ongelooflijk nuttig hulpmiddel voor bedrijven van elke omvang die hun werkstromen efficiënt en effectief willen beheren. Ze verminderen risico’s door leidinggevenden te voorzien van realtime gegevens, houden projecten op schema door iedereen op de hoogte te houden van de voortgang die wordt geboekt, en verbeteren de samenwerking tussen teams door het voor teamleden gemakkelijker te maken met elkaar te communiceren over taken die moeten worden voltooid. Als u op zoek bent naar een manier om uw workflowproces te stroomlijnen of ervoor te zorgen dat uw team georganiseerd en productief blijft, dan is het onderzoeken van projectschermen het overwegen waard!

 

Bron: thenextshop.nl

Zó haal je het beste uit jouw webmail

tactieken en websites? Dan hebben we goed nieuws voor je: dat kan prima. Zonder bots, maar wel met behulp van gepersonaliseerde campagnes op social media en mailingtools. Hoe haal je het beste uit jouw webmail? Lees de tips in dit artikel om heel wat wijzer te worden!

Wat is webmail en hoe kun je het gebruiken?

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van webmail. Je kunt heel eenvoudig bij jouw eigen webmail inloggen om privé of zakelijke berichten te lezen. Daar is webmail in eerste instantie ook voor bedoeld, maar tegenwoordig kun je er nog veel meer doen. Zo gebruiken mensen hun XS4ALL webmail om een mailinglijst aan te leggen. Ze maken bijvoorbeeld een database aan om mailtjes te sturen naar (potentiële) klanten. Hoe langer de e-maillijst, hoe meer kans dat er een verkoop is. Zodoende hebben sommige bedrijven en ondernemers als doel om hun mailinglist zoveel mogelijk te doen groeien. Sommige personen vergissen zich er echter in hoe ingewikkeld dit is.

Stuur persoonlijke berichten aan jouw doelgroep

Onze tips wat betreft het gebruik van webmail voor marketing sturen jou de juiste richting in. Maak niet langer gebruik van louche websites, maar haal het meeste uit jouw e-mailadres. Daarmee win je uiteindelijk de strijd in een markt vol concurrentie. Ten eerste raden we aan om gepersonaliseerde campagnes te maken met een specifieke boodschap voor een bepaalde groep klanten. Natuurlijk moet je wel weten wat jouw target-groep is. Welke leeftijdsgroep heeft mogelijk interesse in jouw e-mail campagne? Maak vervolgens berichten die passen bij deze groep zodat ze zich aangesproken voelen.

 

Gebruik handige mailing tools 

Ten tweede raden we aan om mailing tools te gebruiken die ingebouwde analyses geven van jouw campagnes. Denk aan CTR, het aantal klikken, het meest populaire bericht en de tijd waarop de meeste e-mails geopend werden. Dit geeft meer inzicht in wat wel en niet werkt. En je ontdekt dat je jouw webmail voor veel meer kan gebruiken dan het versturen en ontvangen van berichtjes alleen. Er worden tegenwoordig heel wat marketingcampagnes mee georganiseerd. Hoe handig!

Internettool

Het is tegenwoordig moeilijk om de juiste telefoon met het juiste abonnement te vinden. Bij het kopen van een nieuwe telefoon moet je met verschillende aspecten rekening houden. Welk besturingssysteem wil je? Hoeveel MB? Beltijd? Welk model wil je? Welke kleur wil je dat jouw apparaat heeft? Welke “prijsklasse” gebruik je?

Zoals je kunt zien, zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden als je vragen hebt over het mobiele apparaat en het abonnement dat je nodig hebt. Gelukkig zijn er altijd meerdere bronnen op internet en zelfs in fysieke winkels zijn er altijd medewerkers die je willen helpen.

Vergelijk online

Om de juiste telefoon te vinden, moet je eerst weten welke software je moet gebruiken. Geef je de voorkeur aan iOS of Android? Als je dit niet weet, is het handig om de juiste prijs te bepalen. Naast je telefoon heb je een provider nodig om ergens anders dan wifi te kunnen internetten, en natuurlijk een provider om te bellen. De ene provider biedt abonnementsdiensten aan tegen een lagere prijs dan de andere. Het vinden van de juiste telefoon en abonnement is tegenwoordig ingewikkeld, maar bekijk nu telefoon abonnementen dealmobiel om de beste opties voor jou te vinden. Je kan het gewenste apparaat en de gewenste MB en minuten filteren. Gebruik de online vergelijker om het goedkoopste internetabonnement te vinden dat jij zoekt!

Handig overzicht

Er zijn vaak hoge kortingen op verschillende apparaten en abonnementen. Deze kortingen worden meestal tegelijkertijd aangeboden op verschillende tijdstippen van het jaar. Zo bieden KPN en T-Mobile doorgaans vergelijkbare kortingen op de iPhone 12, zoals onbeperkt internet en onbeperkte gesprekstijd. Ga naar de dealmobiel website om te voorkomen dat je overschakelt van alle carrier-websites naar het volgen van deals. Op deze site zie je eenvoudig een duidelijk overzicht van alle transacties, je kunt bijvoorbeeld ook verschillende telefoonabonnementen vergelijken. Naast het vergelijken van telefoonabonnementen, kun je ook de beste opties voor sim only of de beste opties voor internet, tv en bellen zien, of je alles-in-één abonnement vergelijken met verschillende internetproviders en meer.

Een iPad huren was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk!

Als student kosten besparen: het lijkt moeilijker dan het is. Je kan immers al heel wat besparen door elektronica zoals een iPad te huren in plaats van te kopen! 

Een iPad huren als student 

Studenten hebben het vaak niet erg gemakkelijk als het op financiën aankomt. Zeker wanneer je niet al te veel financiële steun van je ouders kan krijgen. Daarom ga je als student naar allerlei mogelijkheden op zoek om zo veel mogelijk te besparen. Elektrische toestellen huren die je nodig hebt voor tijdens je studie kan een oplossing zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een iPad huren in plaats van hem te moeten kopen. ipads-huren.nl biedt de mogelijkheid aan particulieren en zelfstandigen om iPads te huren. Weer heel wat geld uitgespaard dat je voor andere zaken kan gebruiken! 

Gratis stockfoto met apple, apple tablet, beeld

Waarom een iPad huren? 

Een iPad huren, mensen staan er niet altijd om te springen, ze hebben het toestel namelijk liever voor zichzelf. Maar dat is financieel niet altijd mogelijk en daarom is een iPad huren een ideale oplossing. Je kan hem immers zeer flexibel huren voor voordelige prijzen en wanneer je een iPad huurt bij ipads-huren.nl, heb je hem bovendien ook nog eens snel in huis. Je hebt de keuze uit verschillende soorten iPads. Jij bepaalt dus zelf hoeveel je kwijt bent per maand voor zo’n toestel. 

Verhuur van een iPad 

Verhuur van een iPad, daar komt niet veel bij kijken. Het enige dat je zelf hoeft te bepalen is welk soort iPad je wilt huren en of je daar graag een internetverbinding bij wilt hebben of niet. De verhuurdienst brengt alles in orde voor jou, jij hebt dus geen last van gedoe zoals software installeren, onderhoud of upgrades. Je kiest er de gewenste accessoires bij en je kan meteen van start zodra je de iPad in handen hebt.

Waarom je niet perse een nieuwe telefoon wilt

Een nieuwe telefoon, als in kakelvers van de band. En waarom die je die niet perse wilt hebben. Ja, dat kan best een pittige discussie zijn. Een nieuwe telefoon heeft namelijk lang niet alleen maar voordelen, sterker nog een nieuwe telefoon heeft ook nadelen. Een van de nadelen van een nieuwe telefoon is bijvoorbeeld de prijs. Een nieuwe telefoon kan daarnaast nog meer nadelen hebben. Denk hierbij aan kinderziektes. Net nieuwe telefoons zijn namelijk nog niet zo goed getest. Dit zorgt ervoor dat de telefoons nog niet 100% naar wens kunnen functioneren. Er zijn echter meer redenen om misschien niet direct te kiezen voor een nieuwe telefoon, maar eerder voor een refurbished iPhone x.

Slecht voor het milieu

Veel telefoons zijn nog helemaal prima. Die hoeven helemaal niet ingeruild te worden. Een goede telefoon kan dus nog prima een paar jaar mee. Dan is er dus ook helemaal geen reden om een nieuwe telefoon te kopen. Het maken van een nieuwe telefoon kost al snel 16kg aan Co2 uitstoot. Die uitstoot bespaar jij dus wanneer je geen nieuwe telefoon koopt maar een refurbished variant.

Kinderziektes

Ook hebben nieuwe telefoons vaak nog een boel kinderziektes. Deze worden meestal gladgestreken door middel van updates. Wanneer je een nieuwe telefoon koopt heb je al deze updates nog niet, vaak met als gevolg een nog niet goed werkende mobiele telefoon voor een heleboel geld. Bij de grotere merken worden deze updates vaak wel snel uitgerold en heb je er na een paar weken geen last meer van. Toch zijn er ook tal van verhalen op het internet te vinden van updates die de problemen alleen maar erger maken. Een ouder toestel is en blijft een goed alternatief.

De prijs

En misschien wel de belangrijkste; de prijs. Een nieuwe telefoon kost tegenwoordig soms meer dan 1000 euro. Van dat geld kun je een heleboel andere leuke dingen doen. Geld kun je maar één keer uitgeven dus denk goed na of je die telefoon inderdaad wilt kopen of dat er nog andere dingen op je verlanglijstje staan. Zo kun je bijvoorbeeld op reis gaan of een mooie nieuwe trui. Er zijn zoveel dingen die je ook met dat geld kunt doen.

Succes

Ik wens je heel veel succes bij het uitzoeken van een nieuwe of refurbished telefoon. Ik denk dat het met de tips uit deze blog zeker moet lukken. Ik hoop dat je uiteindelijk een verstandige keuze maakt. Besluit je toch een nieuwe telefoon te kopen? Dan wens ik je natuurlijk veel plezier en succes met je aankoop!

Refurbished iPhone 7 plus: wat is het en wat zijn de voordelen?

De smartphonemarkt is constant in beweging en elke maand (om niet te zeggen elke week) worden er nieuwe modellen op de markt gebracht. Vaak weten mensen die op zoek zijn naar een nieuwe smartphone precies van welk merk en welk model ze zoeken. Helaas zijn de nieuwste modellen het duurste. Gelukkig kun je tegenwoordig ook een refurbished telefoon kopen. Neem bijvoorbeeld een refurbished iPhone 7 plus. In dit blog gaan we in op de voordelen van het aanschaffen van zo’n refurbished iPhone 7 plus.

Refurbished iPhone: wat is het eigenlijk?

Refurbished iPhones zijn telefoons die al gebruik zijn door iemand anders. Maar het kunnen ook telefoon zijn die om de een of andere reden is teruggestuurd naar de fabrikant. Vaak is er technische niets mis met de telefoons. Ze worden dan ook opnieuw te koop aangeboden, met een gereduceerd tarief. De iPhones kunnen worden teruggestuurd, eenvoudigweg, omdat de klant de aankoop toch niet ziet zitten. Tegenwoordig wordt vaak een proefperiode aangeboden en als het dan niet aan de wensen voldoet kan de telefoon worden terug gestuurd. Deze iPhones zijn dan ook eigenlijk gewoon nieuw. Maar het is ook mogelijk dat er iets mis is met de telefoon en de huidige gebruiker het niet waard vind om de telefoon te laten repareren. Hij kan de iPhone dan verkopen aan een partij die iPhone opknapt en daarna weer verkoopt. Vaak ook nog met een ruime garantieperiode.

Refurbished iPhone 7 Plus: de voordelen

Je hebt besloten om een nieuwe telefoon aan te schaffen, maar de allernieuwste iPhone is veel te duur. En de iPhone 7 Plus is je ook nu goed bevallen. Je gaat dan ook op zoek naar dit type iPhone. Nu sta je voor de keuze om een geheel nieuwe iPhone te kopen of een refurbished iPhone 7 Plus. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van deze laatste optie? We bespreken er vier:

Veel goedkoper dan een nieuwe

Dit is het meest logische voordeel: het aanschaffen van een refurbished iPhone 7 Plus is een stuk goedkoper dan een nieuwe. Het kan je zomaar 50% schelen. Dat is op een nieuwe prijs van € 499,- toch al gauw een besparing van € 250,-.

Gecontroleerd op mankementen

Een refurbished iPhone wordt voor verkoop eerste helemaal gecontroleerd en getest. Blijkt de iPhone mankementen te hebben die niet repareerbaar zijn, dan zal de iPhone ook niet worden ingekocht. Hierdoor weet je dat de iPhone die jij koopt geen grote mankementen heeft gekend.

2 jaar garantie

Bij de meeste aanbieders van refurbished iPhones krijg je twee jaar garantie op de aangekochte refurbished iPhone 7 Plus. Dit is al langer dan je krijgt bij Apple zelf. Hier krijg je maar een jaar garantie. Dit is natuurlijk gunstig voor jou, omdat je op deze manier weet dat als er iets mankeert aan jouw telefoon je terug kan naar de verkoper. Dit geeft alleen maar meer zekerheid.

Je draagt bij aan een duurzame wereld

Door te kiezen voor een refurbished iPhone 7 Plus draag je ook nog eens bij aan een duurzamere planeet. Door dat jij een refurbished iPhone koopt, voorkom je dat deze op de afvalberg beland. Daarnaast als meer mensen net als jij een refurbished iPhone kopen, hoeven er minder nieuwe telefoons gemaakt te worden. Hierdoor hoeven er minder zeldzame grondstoffen gewonnen te worden en gebruikt te worden.

Het kopen van een refurbished iPhone, welk model dan ook, heeft vergeleken met een nieuwe vele voordelen.

Waarom Apple het meeste gebruikt wordt door jongeren

Er zijn veel toptelefoons op de markt verkrijgbaar. Een mooie Samsung S10, Oppo of bijvoorbeeld een goed Sony toestel. Het zijn toestellen welke gebruik maken van Android. Het is het besturingssysteem van het toestel. Daarnaast zijn er ook de Apple toestellen. Ze werken op basis van het iOS besturingssysteem van Apple zelf. Het zijn mooie toestellen waar veel jongeren voor kiezen. Waarom kiezen jongeren liever voor een Apple dan een Android toestel? We leggen het graag uit. 

 

Uniek en stijlvol 

 

De toestellen van Apple zijn zeer mooi. Het zijn telefoons welke naast hun schoonheid ook zeer praktisch en sterk zijn. Het is een toestel wat lang meegaat. De batterijen zijn goed en daarnaast is het prettig om met het iOS systeem te werken. Zeker als je al een Apple hebt gehad is het fijn om opnieuw weer een Apple te kopen. Voor jongeren is het een waar statussymbool. Het is de reden waarom men een Apple iPhone kiest. We begrijpen het goed. Naast de iPhone is er ook nog de iPad. Het is erg prettig om hier gebruik van te maken. 

 

Sterk en met veel service

 

Het is ook fijn om volop service te krijgen. Er is een groot netwerk van dealers om je te helpen als er wat met het toestel is. Het is trouwens ook prettig om gebruik te maken van de verschillende apps in de Apple store. Het maakt het gebruik van de iPhone nog gemakkelijker. 

 

Reparaties

De iPhone repareren bij een breuk in het scherm of een probleem met de batterij gaat snel en eenvoudig. Het is ook prettig om te weten dat er verschillende servicepunten zijn welke een zeer aantrekkelijk tarief hanteren. Het vervangen van een gebroken scherm is daarmee betaalbaar. Het is altijd goedkoper dan het kopen van een nieuw toestel.

Welk telefoonabonnement kies je en wat zijn de voordelen

Je kent het wel. Heb je eindelijk een telefoon gekozen na dagen zoeken, moet je nog een geschikt telefoonabonnement uitkiezen. Van prepaid tot sim only of een telefoonabonnement met toestel. Er zijn enorm veel opties en het kan lastig zijn om een keuze te maken. Daarom  hebben zetten we in dit artikel de voordelen per abonnement op een rij.

Herlaadkaart

Veel mensen denken dat het niet meer mogelijk is om een herlaadkaart te kopen. Gelukkig is dit nog steeds mogelijk. Het voordeel van een herlaadkaart is dat je een goede inzicht hebt in je kosten.  Je betaalt een bepaald bedrag en kan hiermee bellen en smsen. Als het op is kan je niet meer bellen of smsen en moet je een nieuwe kopen.   Daarnaast is het mogelijk om met prepaid ook een internetbundel aan te schaffen waardoor je kan whatsappen en gebruik kan maken van o.a social media.  Ander voordeel is dat je niet vast zit aan een contract zoals bij sim only en een telefoonabonnement met toestel. Er zijn verschillende websites die de verschillende providers die herlaadkaarten aanbieden met elkaar vergelijken.

Telefoonabonnement met toestel

Een voordeel van een telefoonabonnement met toestel is dat je vaak kan kiezen uit de nieuwste en populaire modellen. Dit is uiteraard wat veel mensen graag willen. Daarnaast hoef je niet elke keer online te betalen om je telefoon op te waarderen en kan je gemakkelijk je abonnement naar boven bij stellen. Nadeel van een telefoonabonnement met toestel is dat je wel vast zit aan een 1-jarig of 2-jarig contract en je dus maandelijks een vaste kostenpost hebt. Ook als je op vakantie gaat naar het buitenland en je niet van plan bent om veel gebruik te maken van je telefoon heb je dezelfde kosten als wanneer je wel veel gebruik maakt van je telefoon.

Goede website voor mobiele gebruikers steeds belangrijker

Mobile first! Steeds meer mensen surfen, vooral via de smartphone, op het internet. Voor ondernemers betekent dit dat er een mobielvriendelijke website geboden moet worden. Google heeft al de Mobiel First Index en beschik jij straks als ondernemer niet over een geoptimaliseerde website voor mobiel dan breek je online echt geen potten meer.

Snelheid en een logische website

Al meer dan de helft van gebruikers zoekt via de tablet of smartphone op internet en dat getal zal alleen maar verder groeien. Dit betekent automatisch ook dat de consument steeds meer via de smartphone bestelt. Voor ondernemers betekent dit dat er mobiel dezelfde service moet worden geboden als dat voor de desktop het geval is. Een te lange laadtijd van je website is killing, dan klikt de consument meteen weg. Ook mobiel lever je snelheid en een logische website. Juist met de mobiele devices wordt nog eerder weg geklikt dan op de desktop en steeds meer ligt de prioriteit bij mobiel. Dat betekent simpelweg dat de website voor mobiele gebruikers ook in alle opzichten geoptimaliseerd moet zijn.

Onzichtbaar voor andere gebruikers

Mobiel wordt vaak gekozen voor een (adaptive) responsive website, iets dat ook wordt geadviseerd door Google. Maar: de ontwikkelingen wat betreft websites en mobiel volgen elkaar in razendsnel tempo op. Zaak dus dit bij professionals neer te leggen. Iets anders: veel mensen maken zich toch wel zorgen nu alles zich meer en meer richting mobiel lijkt te verplaatsen. Hoe veilig is alles nog en hoe veilig ben je zelf nog online? Of kijken de mensen gemakkelijk met je mee? Wil je ook dit probleem tackelen en veilig online actief zijn en wil je veilig gegevens kunnen versturen?  Dan is een goede vps een optie. Je surft dan via een andere server en blijft onzichtbaar voor andere gebruikers en voor mensen die minder goede bedoelingen hebben. Verstandig dus om je daar eens goed over te laten informeren.