Huawei is een Chinese aanbieder van mobiele telefoons, welke in de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen heeft. Het bedrijf richtte haar pijlen in eerste instantie voornamelijk op de productie van mobiele telefoons in het lagere segment, maar heeft dat gaandeweg veranderd naar een steeds breder aanbod aan toestellen. Zo hebben de nieuwste telefoons van Huawei een prijs tegen de 800 of zelfs 900 euro aan. Dit is vergelijkbaar met de prijs van de beste toestellen van merken als Samsung en Apple. Al moet hierbij worden opgemerkt, dat Apple onlangs voor het eerst door de barrière van 1.000 euro ging. Iets wat Samsung en Huawei momenteel nog niet doen. Op deze pagina leest u meer over de telefoons die door Huawei worden aangeboden aan consumenten.

Huawei telefoons voor iedere consument

Of u nu op zoek bent naar een goedkope, degelijke smartphone of een model met een haarscherpe camera wenst: Huawei biedt voor iedereen een passende telefoon. Zoals eerder beschreven werd, worden de telefoons van Huawei in verschillende prijsklassen aangeboden. Voor een prijs tussen de 100 en 200 euro, heeft u een hele behoorlijke telefoon. Hiermee kunt u niet alleen bellen en sms’en, maar ook spelletjes spelen, films streamen en het laatste nieuws bekijken.

Mocht u uw Huawei telefoon ook als camera willen gebruiken, dan kiest u voor een iets duurder model. Kijk bijvoorbeeld naar de Huawei Mate-serie, welke als de beste productserie van Huawei staat aangemerkt. Dit toestel biedt een snelle processor, een goede camera en daarbij een groot intern geheugen. Het toestel wordt geleverd met Android als besturingssysteem.

Mogelijkheden bij een Huawei telefoon kopen

Wanneer u een Huawei telefoon koopt, kunt u kiezen tussen een los toestel of een toestel met een abonnement. Door het toestel te combineren met een abonnement, betaalt u maandelijks een deel van de prijs voor het toestel af. Houd er rekening mee dat het in een keer betalen van een toestel vaak goedkoper is. Over de maandelijkse aflossing van een Huawei telefoon betaalt u normaliter namelijk ook rente. Een los toestel kunt u combineren met een prepaid simkaart of een sim-only bundel, afhankelijk van het verwachte verbruik.