Welke nieuwe telefoon past het best bij jou?

Welke nieuwe telefoon past het best bij jou?

De beste mobiele telefoons die voor de hand liggen zijn natuurlijk de Samsung Galaxy en de Apple iPhone; dit zijn echter wel de duurste. De topmodellen (respectievelijk de Galaxy s10 en de Iphone Xs) lopen al snel op tot meer dan duizend euro. Van andere merken, zoals Huawei, OnePlus en Motorola, zijn er nu in 2019 veel betaalbaardere goede smartphones te koop. Met de volgende tips weet jij welke telefoon het best bij jou past ook zijn er websites die de Beste sim only’s met elkaar vergelijken.

Kracht en uitstraling

De krachtigste telefoons die op dit moment verkrijgbaar zijn, zijn de Samsung Galaxy s10 en de IPhone Xs. Zo heeft de IPhone Xs de ‘Slimme A12 Bionic-chip’. Dit is de slimste en krachtigste chip in een smartphone vandaag de dag. En de Samsung Galaxy s10 de beste camera die enorm dicht in de buurt komt van een gewone fotocamera. Daarnaast zijn deze telefoons ook wel een teken van klasse, het zijn telefoons met uitstraling. Dit alles komt natuurlijk wel met een bepaalde prijs. Zo is de Iphone Xs €1159,- en is de Samsung Galaxy s10 €899,-.

Middenklasse

Zijn de Galaxy en IPhone iets wat aan de dure kant voor jouw portemonnee, wat overigens heel logisch is. Zijn er toestellen die ook krachtig zijn maar met wat betaalbaarder. Zo heb je de OnePlus 6T en Huawei P20 die beide sterke specificaties hebben maar zichzelf op een lager prijsniveau plaatsen. Beide hebben dan ook niet de ‘wow-factor’ van de IPhone en de Samsung Galaxy. Maar wel Face ID, Infinity screen en een goede camera.

Lowbudget

Dat relatief goedkope telefoons nog steeds uitstekende telefoons kunnen zijn verbaasd sommige mensen toch. Want is de telefoon geen €500,-+ dan zal ie niet zo goed zijn. Maar de hoge prijs zit ‘m vaak in details, zoals die halve seconde die je telefoon sneller een app opent. Er zijn echter prima Lowbudget telefoons Motorola Moto G6 en Xiaomi Mi A2 (€165,- en €181,-) zijn goede voorbeelden beide telefoons hebben een groot scherm, goede camera maar worden bijvoorbeeld in massa’s verscheept waardoor ze goedkoper zijn en zijn minder krachtig dan de Iphone en Samsung.

admin