Welk telefoonabonnement past het beste bij jou?

Welk telefoonabonnement past het beste bij jou?

Wanneer je een nieuwe telefoon aanschaft ben je er nog niet met alleen de telefoon. De echte potentie van een mobiel apparaat wordt pas ontgrendeld wanneer deze gekoppeld is met een abonnement zodat je buiten de deur kan internetten, bellen en sms-en. Maar welk abonnement is het meest geschikt voor jou? Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden op het gebied van telecom dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Hier onder zijn er 3 opgesomd die wellicht bij jou passen.

Maandelijks abonnement

Bij deze abonnement vorm betaal je per maand een vast bedrag voor een aantal MB’s, belminuten en sms’jes. Meestal heeft dit contract een duur van 2 jaar. Veel van deze abonnementen zijn ook af te sluiten in combinatie met een mobiel. Zo betaal je een extra bedrag per maand en krijg je een mobiel apparaat erbij. Dit is veruit de meeste populaire optie omdat je dan voor relatief minder een mobiel kan aanschaffen. Los kosten deze meestal boven de 500 euro, maar dit kan ook oplopen tot soms wel 1200 euro.

Prepaid simkaart

Met een prepaid simkaart betaal je precies voor wat je nodig hebt. Deze kan je simpel online bestellen of bij verschillende verkooppunten halen, zoals je plaatselijke supermarkt. Met prepaid zet je een bepaald bedrag op je kaart en hier mee kan je dan internetten bellen of sms-en. Wel zo handig wanneer je niet aan een vast contract wilt zitten of nog een telefoon hebt die het uitstekend doet. Ook het opladen van je prepaid kaart kan online of bij een plaatselijk verkooppunt.

Sim Only

Met Sim Only zit je wel vast aan een contract maar krijg je wel per maand een vast aantal internet MB’s en belminuten. Dit is ook weer handig wanneer je geen zin hebt om zelf op te laden, maar je wel al een prima telefoon op zak hebt.

admin