Welk telefoonabonnement kies je en wat zijn de voordelen

Welk telefoonabonnement kies je en wat zijn de voordelen

Je kent het wel. Heb je eindelijk een telefoon gekozen na dagen zoeken, moet je nog een geschikt telefoonabonnement uitkiezen. Van prepaid tot sim only of een telefoonabonnement met toestel. Er zijn enorm veel opties en het kan lastig zijn om een keuze te maken. Daarom  hebben zetten we in dit artikel de voordelen per abonnement op een rij.

Herlaadkaart

Veel mensen denken dat het niet meer mogelijk is om een herlaadkaart te kopen. Gelukkig is dit nog steeds mogelijk. Het voordeel van een herlaadkaart is dat je een goede inzicht hebt in je kosten.  Je betaalt een bepaald bedrag en kan hiermee bellen en smsen. Als het op is kan je niet meer bellen of smsen en moet je een nieuwe kopen.   Daarnaast is het mogelijk om met prepaid ook een internetbundel aan te schaffen waardoor je kan whatsappen en gebruik kan maken van o.a social media.  Ander voordeel is dat je niet vast zit aan een contract zoals bij sim only en een telefoonabonnement met toestel. Er zijn verschillende websites die de verschillende providers die herlaadkaarten aanbieden met elkaar vergelijken.

Telefoonabonnement met toestel

Een voordeel van een telefoonabonnement met toestel is dat je vaak kan kiezen uit de nieuwste en populaire modellen. Dit is uiteraard wat veel mensen graag willen. Daarnaast hoef je niet elke keer online te betalen om je telefoon op te waarderen en kan je gemakkelijk je abonnement naar boven bij stellen. Nadeel van een telefoonabonnement met toestel is dat je wel vast zit aan een 1-jarig of 2-jarig contract en je dus maandelijks een vaste kostenpost hebt. Ook als je op vakantie gaat naar het buitenland en je niet van plan bent om veel gebruik te maken van je telefoon heb je dezelfde kosten als wanneer je wel veel gebruik maakt van je telefoon.

admin